top of page

FÖRETAGSTRÄNA

coach-h_helenaoeberg_foretagstraning_edited.jpg

Att träna tillsammans med sina kollegor är ett fantastiskt sätt att stärka gemenskapen på arbetsplatsen, höja energin och samtidigt investera i hälsan.

Många företag har även friskvård under arbetstid och jag erbjuder både fysiska pass på arbetsplatsen samt även livepass utefter önskemål. Pris på förfrågan då det beror på upplägg och hur just ert företag vill träna.

Din arbetsgivare har också möjlighet att investera i min onlineträning Formpeppen.

Forskningen visar på att produktiviteten ökar hos de personer som tränar och är aktiva. Det finns med andra ord många fördelar med att lyfta in träning på arbetsplatsen. Det sänder även signaler från arbetsgivaren om att arbetstagarnas hälsa är viktig och står i fokus.

 

Ta chansen och låt ditt arbetslag testa på träninsgglädjen tillsammans med mig på jobbet.

Vill du veta mer? Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg till dig och ditt gäng!

Kunder berättar

smd-log_helenaoeberg.png

"Vi bestämde oss våren 2021 för att testa på gruppträning för våra medarbetare. Vi hittade då Helena och bokade in henne för 8 tillfällen en gång/vecka med start i april. Det blev verkligen mer lyckat än vi kunde ana på förhand. Hela upplevelsen har fört alla kollegor närmare och bidragit till bättre stämning på jobbet. Det pratas om träningen från det ena passet enda till kommande veckas. Vi har verkligen uppskattat energin som Helena kommer med inför varje träning och folk blir riktigt taggade att ge järnet.

Vi drog igång med Helena igen i september för 8 nya veckor och alla var supertaggade att fortsätta träna tillsammans på jobbet!"

Daniel Rosenberg

Area Manager Picking

PP Pension har många anställda som gillar att träna och gärna tillsammans. Vi ville testa något nytt och bokade 8 tillfällen med Helena under våren 2022. 

Passen hölls i en park i närheten, vilket passade oss perfekt då vi inte har en stor träningslokal på arbetsplatsen och då vi fick möjligheten att komma ut i friska luften under lunchtimmen.

Helenas pass är fyllda av positiv energi och alla kan delta oavsett träningsbakgrund. 

Passen utformades enligt våra önskemål blandat med förslag från Helena. Det var bra variation på passen och alla uppskattade att testa på nya övningar vid varje tillfälle. 

Gruppträningen bidrog även till en positiv känsla på arbetsplatsen.

Marie Granrud

Administrativ assistent

studenconsulting.png

”StudentConsulting hade nöjet att få träna med Coach H under 8 veckors tid våren 2023.

Varje pass var olika uppbyggt och väl anpassat utifrån oss individer och som grupp.
Att träna med Coach H gav oss energi för att kunna prestera på topp på jobbet men även många skratt

och en bättre sammanhållning på kontoret. Coach H är oerhört duktig på att peppa, utmana och få med alla – oavsett nivå.

Vi ser fram emot fler pass ihop 2024 och kan varmt rekommendera Coach H!” Sophie Frisk, COO, StudentConsulting

Sophie Frisk

Operativ chef

Crossing the Finish Line
Är du intresserad av att veta mer? 
bottom of page