top of page

ONLINETRAININGCAMP

coach-h-onlinetrainingcamp_edited.jpg

Coach H OnlineTrainingcamp kommer i versionerna: Gym och Hemmaträning. Det finns 1-2-3 månader att jobba igenom och till sommaren kommer även ett OnlineSummertrainingcamp att utmana sig med! Stay tuned!

Upplägget är 5 träningspass per vecka uppdelat i 2-3 muskelgrupper/pass där samtliga pass har en visningsvideo efter varje övning för att du tydligt ska kunna se hur rörelsen utförs.

Du jobbar med samma 5 pass under hela din månad för att du ska känna dig säker på övningarna och upplägget kunna mäta din utveckling oavsett om du kör gym eller hemma.

Det är inte endast i intensiteten i dina pass eller dina ökningar av vikterna som du kommer känna skillnad utan det viktigaste kommer vara känslan i kroppen samt att du bygger dig en träningsrutin och får in kontinuiteten.

Som deltagare i detta OnlineTrainingcamp kommer du också få tillgång till en sluten fb-grupp med tips, pepp, inspiration, hacks, gemenskap och träningsglädje m.m. Jag som coach är med dig och pushar på varje steg men du får också all härlig draghjälp från alla andra deltagare som är med i detta community och som hejar på varandra <3

För hemmaträningen behöver du ett par hantlar och om du kör gym versionen kan du alltid stämma av med mig utifall det saknas en maskin där du tränar så löser vi någon alternativ övning där men jag har valt det som majoriteten av gymmen har hos sig.

Detta är en fantastisk möjlighet att få en 3 månaders plan som förhoppningsvis blir din nya träningsrutin!

I detta OnlineTrainingcamp får du med dig en palett av nya övningar vars grundtanke är säker och effektiv träning där flera vinklar av varje muskelgrupp ska få jobba!

Vill du testa? Såklart du vill <3 Skicka i såfall in en intresseanmälan nedan och läs även vad nuvarande deltagare tycker om detta Onlinetrainingcamp!

Pris 695/månad för hemmaträning och 895/månad för gym.

Ps, kanske går Ni ihop med arbetslaget, ett kompisgäng eller varför inte i familjen/släkten? =)

MOT DITT STARKASTE, PIGGASTE & BÄSTA JAG TILLSAMMANS <3

//Coach H

Läs vad andra kunder berättar

"Onlinecoachingen har verkligen varit toppen för mig! Jag har som så många andra kvinnor i medelåldern verkligen fastnat för styrketräning och jag har det senaste året regelbundet tränat på gym. Men jag har kört fast lite i gamla hjulspår och harvat på med bara ett fåtal övningar. Onlinecoachingen har gett mig en massa nya övningar som gör träningen mer fokuserad, varierad och rolig! Jag har också uppskattat Helenas videos väldigt mycket! Det har varit superbra att kunna gå tillbaka till dessa videos för att verkligen vässa min teknik på de olika övningarna. Det har också varit väldigt roligt att i facebook-gruppen få ta del av de andra deltagarnas träningspass och kunna peppa varandra till nya framsteg."

Lisa

Jag kör online coachning med Helena och det är så skönt att ha en tydlig plan att följa

och passen är perfekt uppbyggda med olika muskelgrupper olika dagar.

Jag har fått massor med nya övningar som är roliga och utmanande där man verkligen får variation i sin träning.

Facebook gruppen är fantastisk där alla kan lägga inlägg och peppa och pusha varandra.

Jag är så glad att jag har investerat detta i mig själv och i min hälsa!

Elin

"Gillade alla uppläggen som var välbalanserade och tuffa men väldigt roliga! Jag har alltid varit en person som älskat gruppträning då jag gillar att få energi från ett gäng och köra på tillsammans med andra så att köra online kändes först läskigt. Aldrig varit en ”gymmis” och känt mig bekväm med att träna själv i gymmet även om jag har tränat länge och har en ”övningsbank” så att jag vet att skulle klara mig själv utan problem så har det tagit emot att gå till gymmet själv. Men under nyårshelgen körde jag 2 av passen själv på gymmet på Grisslehamns Havsbad. Ett gym som jag hade noll koll på och det gick hur bra som helst. Där fick jag mitt klick att även om jag fysiskt är själv på gymmet så är du och detta onlinetrainingcamp med mig Coach H. 

Jag har min tydliga plan om vad jag ska göra och nu kör jag bara på!

För mig har det varit en totalvändning på mitt sätt att träna bara på den första månaden och jag känner mig redan mer trygg i gymmet och ser fram emot månad 2 och att bli ännu starkare!"

Marie

Crossing the Finish Line
Vill du veta mer om Coach H Onlinetrainingcamp?
bottom of page