top of page

1 TO 1 COACHNING

1-1_coach-h_jessica_edited.jpg

Jag erbjuder även en mer privat träningsform som jag kallar 1-1 och där mitt 100 % iga fokus ligger på att coacha en kund i taget.

All 1-1 träning sker på gymmet "the crib" på Jenny Linds gata 4 i Fruängen och här har vi möjlighet att gå in och fokusera på detaljerna. Tillsammans arbetar vi fram en plan för att nå dina specifika mål.

Jag är en engagerad och peppande coach som kommer att göra mitt yttersta för att du ska få de resultat du strävar efter!

Vi arbetar med flertalet olika redskap. Allt för att du ska få upp drivet och kunskapen samt ta med dig denna träning vidare på egen hand.

Vill du veta mer? Ta en kontakt redan idag och satsa på en mer skräddarsydd träning för just dig.

Varmt välkommen // Coach H

Kunder berättar

Ellen

Jag började träna regelbundet flera gånger i veckan under pandemin, dels för att stärka upp kroppen efter den ergonomiska utmaningen med hemmakontoret, men även för den sociala biten. Träningen har numera blivit en naturlig del av vardagen och genom våra 1-1 pass tillsammans får jag möjlighet till ännu större utväxling av min träning. Helena är suverän på att hitta utmanande upplägg som är anpassade efter just mina mål, utan att det blir för komplicerat, och alltid med en positiv, pushande och energigivande känsla. Genom att Helena har hjälpt mig putsa på min teknik, utmanat med vikter och intensitet samt guidat kring träningsupplägg, så känner jag mig nu starkare än någonsin och är förväntansfull över hur långt vi kan nå tillsammans."

Lisa

"Jag har alltid varit en glad motionär och har främst ägnat mig åt konditionsträning. Jag har tänkt att styrketräning inte riktigt är min grej (känns det igen?). Men tack vare Helena så har jag hittat till styrketräningen som verkligen passar mig och jag känner hur jag blir starkare för varje pass vi kör tillsammans.

Helena är en fantastisk coach. Hon är energisk och inspirerande till tusen. Hennes program och upplägg är varierade, tuffa och väldigt roliga. Jag är också grymt imponerad av hennes förmåga att peppa mig så att jag verkligen pressar mig till mitt yttersta."

Therese

"Helena har ett helhetsperspektiv när hon arbetar som coach 1:1. Passen är utmanande men samtidigt på rätt nivå, vilket är viktigt för att jag snabbt ska återhämta mig och få ut det mesta av våra pass tillsammans.

Målet med min träning är att bli starkare och ha mycket energi i vardagen. Att träna med Helena som coach 1:1 är full fart framåt, glädje och variation vilket passar mig som gillar omväxling och utmaningar.

Variationen i träningen är stor vilket gör att jag aldrig tröttnar på träningen utan bara blir mer och mer inspirerad.

Kombinationen av hemmapass och 1:1 coachning utomhus med Helena är det som passar mig bäst. Jag får ut max med glädjefylld coachning, energi och skräddarsydda pass som jag också kan ta med mig hem och jobba vidare med"

Crossing the Finish Line
Är du intresserad av att veta mer? 
bottom of page